Referencer

 

Familierådgivningen i Lejre kommune har indgået et tæt samarbejde med Moustgaard familiebånd. Samarbejdet omhandler familiebehandling til familier med behov for vidtgående og indgribende indsatser og støtte. Jeg har jævnligt møder med Moustgaard, hvor vi gennemgår sagerne og evaluerer på samarbejdet. At samle flere opgaver hos Moustgaard betyder at vi er i en tættere dialog og forventningsafstemning om indsatserne, samtidig med at vi kan drøfte den faglige tilgang og samarbejde i familierne, så Moustgaards familiebånd matcher Lejre kommunes visioner om samarbejde med familierne.

Det tætte samarbejde er medvirkende til bedre resultater i familiearbejdet og at vi hurtigt kan justere og ændre i indsatserne efter behov, samtidig med at de faglige relationer mellem rådgiver og konsulenter hos Moustgaard også udvikles og styrkes. I Familierådgivningen har vi ikke alle relevante kompetencer, hvorfor vi har behov for at købe nogle opgaver eksternt for at give familien den mest optimale støtte.

Jeg kan varmt anbefale Moustgaard som leverer et fagligt godt og solidt arbejde i familierne med fokus på familiens egne ressourcer.

Lone Tue Hansen
Afdelingsleder for Familierådgivningen

Lejre Kommune

Jeg har i forskellige sammenhænge arbejdet sammen med Pia Moustgaard gennem de sidste 25 år og senest været overordnet leder for Pia, mens hun gennem 4 år har været daglig leder af Familiehuset i Holbæk Kommune. Pia er en uovertruffen leder, der både evner personaleledelse til perfektion samtidig med, at hun er udviklingsorienteret, sikrer driften og møder borgerne i øjenhøjde og med den største respekt. Pias ledelse og fremtoning er præget af imødekommenhed og alt hvad hun foretager sig er begrundet i ordentlighed. Pia går aldrig på kompromis med sin ordentlighed og hun evner at fastholde også andres ordentlighed i et samarbejde Pias fokus er kontinuerligt, at udvikle faglighed hos medarbejdere og hun evner sublimt at understøtte og udvikle dette.

Pia er fleksibel og altid parat til at tænke anderledes i opgaveløsning og hun søger altid de bedste løsninger for borgerne. Pia brænder for at gøre en forskel og hun arbejder utrætteligt for at opnå de bedste resultater. Pia er en udpræget teamspiller, som trives i et fagligt kvalificeret samarbejde både internt og eksternt. Pia stiller store krav til sine medarbejdere og kollegaer ligesom hun forventer, at de stiller krav til hende. Pia er en af de dygtigste medarbejdere og kollegaer jeg har haft gennem de mere end tredive år jeg har været i faget og kun få professionelle, er så kompetente og samarbejdende som Pia. Området omkring udsatte børn og unge har brug for Pia, der vedholdende og fagligt kompetent hjælper og støtter når livet er svært.

Jeg vil give Pia Moustgaard de allerbedste anbefalinger.

Connie Klinkby
Forstander Undløse Skole og Behandlingshjem
Holbækvej 46, 4340 Tølløse
Email: ckh@holb.dk

Jeg har i 3 år været tilknyttet familiehuset i Holbæk som supervisor for familiebehandlerne, hvor Pia Moustgaard var leder. Fra mit første møde med Pia Moustgaard oplevede jeg en leder, en person, som virkelig ”brændte” for sit arbejde både i forhold til de borgere, der havde brug for hjælp fra Familiehuset og for medarbejderne i Familiehuset. I forhold til sine ansatte sørgede Pia altid for, at de i løbet af meget kort tid kunne få fat i hende, såfremt de havde brug for at tale med hende samt at de kontinuerligt blev støttet i deres faglige udvikling. Min erfaring er, at denne tilgang er afgørende for, at borgerne får den bedste hjælp.

Pia har altid udvist åbenhed og interesse for alle former for tiltag, der kunne være gavnligt for det arbejde, der kunne være i mest hjælpsomt/udviklende for medarbejderne og brugerne af Familiehuset. Jeg kan huske, at jeg tænkte, at familierne Holbæk var heldige, at det netop var Pia Moustgaard, der var leder af Familiehuset, som borgerne ville kunne blive henvist til, såfremt de fik behov for familiebehandling. Udfra min viden og erfaring en engagement et af de vigtigste egenskaber i al kontakt med andre mennesker. Vi kan have tillært os nok så mange metoder, men det er engagementet der sammen med metoderne, som skaber den største forandring. Pia har altid udvist et stort engagement uanset, hvem hun har haft kontakt med. Pias tilgang har altid været at finde frem til de nødvendige tiltag for at skabe de bedste betingelser for udvikling hos både medarbejdere og borgere.

Mit samarbejde med Pia har været det bedste jeg kunne ønske mig som supervisor.

Pia Rønne
Psykoterapeut MPF og Certificeret Theraplay Terapeut.